Данас је тачно у подне отворена изложба изабраних  ликовних радова ученика основних школа са подручја општине Медвеђа, по предходно расписаном конкурсу Културног центра општине Медвеђа. На коконкурс је приспело више од 100 радова, од којих је изабрано 40 за изложбу, а међу њима су издвојена 8 рада као најбоља и награђена су прибором за сликање и цртање.

Награђени су ученици :

  1. Олга Милосављевић VII/2, ОШ „Горња Јабланица“ Медвеђа
  2. Стефан Филиповић V/1, ОШ „Горња Јабланица“ Медвеђа
  3. Алексија Јовановић V/2, ОШ „Горња Јабланица“ Медвеђа
  4. Дарко Такашманов V2, ОШ „Горња Јабланица“ Медвеђа
  5. Марко Стојковић V/3, ОШ „Сијаринска Бања“ Сијаринска Бања
  6. Сара Мосић V/1, ОШ „ Радован Ковачевић“ Леце
  7. Милан Станковић V, ОШ„Партизански дом“ Бучумет
  8. Бојана Ускоковић VIII, ОШ „ Владимир Букилић“ Туларе

Изложбу је у име организатора отворио Ненад Вуковић, истакавши да је ово прва изложба на тему Васкрса у Медвеђи и да ће се Културни центар потрудити да она постане традиционална.

Дарко Такашманов, ученик 5.разреда ОШ „Горња Јабланица“ у Медвеђи се у име награђених  захвалио организатору на прилици да он и остали ученици дају допринос обележавању Ускрса.

У име школа, пригодне речи упутила је Славица Ђонић, директорка ОШ „Горња Јабланица“ из Мевеђе, напоменувши да су ученици и наставници увек спремни да својим активностима помогну локалној заједници у организацији манифестација и културних догађаја.

Председник општине Медвеђа, Др Небојша Арсић је у име локалне самоуправе и своје лично име честитао победницима и  организатору на успешно спроведеној активности и упутио честитке за предстојеће празнике. За председника општине лично, ова изложба је у односу на друге била до сада најлепша.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *