У Културном центру општине Медвеђа, дана 28.07.2023. године са почетком од 13:00 часова, отворена је изложба фотографија „Тренутак мог живота иза фотоапарата“ аутора Анђелије Стојановић, ученице СТШ „Никола Тесла“ Из Медвеђе. Анђелија је освојила прво место на прошлогодишњем конкурсу у организацији Културног центра Медвеђа, по пројекту „Дигитална фотографија на дохват руке“ који је финансран од Министарства културе. 

На данас отвореној  изложби приказане су 43 фотографије настале у периоду од 2018. године до 2023. године.

Изложбу је отворио директор Културног центра  Медвеђа, Небојша Јакшић  и том приликом истакао да је установа коју води отворена за промоцију младих стваралаца и изразио спремност да и лично помогне сваки такав подухват.

Присутној публици обратила се и ауторка, Анђелија Стојановић, која је говорила о свом стваралаштву. За своје фотографије каже да свака представља једну причу, један тренутак. На сликама су људи, природа, предмети, детаљи…На крају свог представљања је обећала нове радове и нову изложбу.

Изложба је употпуњена извођењем две композиције на гитари ученика Душана Стојановића из Медвеђе, победника државног такмичења на гитари које је одржано под називом „Млади виртуоз“ у Београду.

Поставка фотографија биће изложена до краја августа и може се погледати сваког радног дана од 07:00 часова до 15:00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *